az oldal tetejére
az előző oldalra

Erdei iskola

3 napos erdei iskola

Jelentkezés Ajándékba adom

SZÁLLÁS:

 

A szálláshelyünk 40 fő számára lett kialakítva. Öt szobából áll, amelyekben egyenkén 4 db emeletes ágy található. Minden szobában minikonyhát és étkezőt alakítottunk ki és szobánként egy különálló WC-t és egy kis fördőszoba várja vendégeinket, amely kézmosót és zuhanyzót tartalmaz.

Az épület fűtését és melegvíz ellátását egy automata pelletkazán biztosítja korlátlanul. A ház 2012-ben épült az Európai Unió támogatásával, így minden tiszta, gyönyörű és reméljük legalább annyi örömet okoz majd vendégeinknek, mint amekkora odafigyeléssel építettük.

 

 

PROGRAM:

Vándorló szálló alaprajz

 

 

 

MIKOR?

 

Előzetes egyeztetés alapján bármikor. ( ld. kapcsolat -> )

 

 


Oktatóink

Jelentkezés

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Betyár játszótér
500 HUF/nap
A Betyártanya nem csak a lovasélmények tárháza! Számtalan egyéb sportolási lehetőséget is kínálunk. Mini akadálypálya, különféle gördülő eszközök, ping-pong, foci, röplabda, tollas, íjászat, trambulin és még sok egyéb szórakozási lehetőség várja Önt,
Trambulin
500 HUF/nap
A trambulin az egyik legkedveltebb sportszerünk. Ha gyermeke kipróbálja, nyugodt lehet, hogy aznap nem kell altatni. Játék közben rengeteget mozog, fejlődik a koordinációja, egyensúlya, erősödik izomzata. Tökéletes időtöltés.
Íjászat oktatás
3 000 HUF/óra
Szívesen kipróbálná az íjászatot ősmagyar vagy reflex íjakon? Itt a lehetőség! Profi szakembereink segítenek.
Falmászás
3 000 HUF/óra
Hat méteres mászófalunkon, három útvonalon próbálhatják ki az érdeklődők a falmászás örömeit. Nagyon jól fejleszti a koordinációt és az erőnlétet. Kisgyermekek is biztonsággal kipróbálhatják.
Történelmi séták
min 20 f?ő
500 HUF/fő
Idegenvezetés Sárospatakon
Diák Menü
500 HUF-tól
Vendégeinknek ellátásáról házon belül tudunk gondoskodni, tápláló, népszerű és költséghatékony menüinkkel.
Kardvívás bemutató
EGYEDI ÁR
Vívástechnikai bemutató, tapintható, felpróbálható középkor.
Lovastábor
1 HÉT
45 000 HUF
Minden nyáron egyhetes lovastáborokat szervezünk ahol a lovas életre, a lószeretetre vezetjük rá a gyermekeinket és éjszakai programokkal és versengésekkel adunk életre szóló élményt táborozóinknak. Bővebben: www.lovastabor.com