az oldal tetejére
az előző oldalra

Lovagoltatás

Csoport lovagoltatás

Jelentkezés Ajándékba adom

 

KINEK AJÁNLJUK?

Sok az ember, kevés a program? Ne keresgéljen tovább! Hozza el csoportját, osztályát, barátait hozzánk!

Kicsik, nagyok, nem a méret számít. Ha elege van a múzeumlátogatásból, vagy megmacskásodott a csoport lába a buszban, nincs is jobb kikapcsolódás, mint egy kis lovalás. Higgye el, erre emlékezni fog! 

 


HOGYAN KÉPZELJÜK EL?

Előzetes egyeztetés alapján, igény szerint akár 7-8 ló egyidejű használatával mosolyt csalunk a résztvevők arcára. Van aki még sosem ült lovon? Itt az ideje! Lovaink barátságosak, megbízhatók és gyermekek számára is biztonságosak. Nincs mitől félni.

 

 

MIT TARTALMAZ A BELÉPŐ?

- Egy kellemes délutánt a Betyár lovastanyában

- Folyamatos lovaglást körforgásszerű rendszerben

 

 

EGYÉB LEHETŐSÉGEK:

- Bogrács gulyás (megrendelésre)

- Szálláshely (megrendelésre)

- Íjászat (megrendelésre)

- Középkori kardoktatás (megrendelésre),

 

 

MIKOR?

Előzetes egyeztetés alapján. ( ld. kapcsolat -> )
Oktatóink

Jelentkezés

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Edzőtábor helyszín
5 500 HUF/fő
Sportegyesületek, sportoló gyerekek részére kínálunk egy kellemes környezetet, különböző lehetőségeket az edzőtáborok megszervezéséhez és lebonyolításához.
Lovastábor
1 HÉT
45 000 HUF
Minden nyáron egyhetes lovastáborokat szervezünk ahol a lovas életre, a lószeretetre vezetjük rá a gyermekeinket és éjszakai programokkal és versengésekkel adunk életre szóló élményt táborozóinknak. Bővebben: www.lovastabor.com
Trambulin
500 HUF/nap
A trambulin az egyik legkedveltebb sportszerünk. Ha gyermeke kipróbálja, nyugodt lehet, hogy aznap nem kell altatni. Játék közben rengeteget mozog, fejlődik a koordinációja, egyensúlya, erősödik izomzata. Tökéletes időtöltés.
Betyár játszótér
500 HUF/nap
A Betyártanya nem csak a lovasélmények tárháza! Számtalan egyéb sportolási lehetőséget is kínálunk. Mini akadálypálya, különféle gördülő eszközök, ping-pong, foci, röplabda, tollas, íjászat, trambulin és még sok egyéb szórakozási lehetőség várja Önt,
Íjászat oktatás
3 000 HUF/óra
Szívesen kipróbálná az íjászatot ősmagyar vagy reflex íjakon? Itt a lehetőség! Profi szakembereink segítenek.
Falmászás
3 000 HUF/óra
Hat méteres mászófalunkon, három útvonalon próbálhatják ki az érdeklődők a falmászás örömeit. Nagyon jól fejleszti a koordinációt és az erőnlétet. Kisgyermekek is biztonsággal kipróbálhatják.

Galéria: | Csoport lovagoltatás