az oldal tetejére
az előző oldalra

Kiránduló osztályoknak

Kézműves foglalkozások

Jelentkezés Ajándékba adom

„S miközben játszunk és tanuljuk a régi fogásokat, ötletes megoldásokat a régi ember sokféle szüksége és mulatsága révén, megértjük, megismerjük műveltségvagyonukat, az emberi művelődés történetét. S közben magyarul beszélünk, nyelvünket is tanuljuk, műveljük. Kézműves játékainkat tervezve, valamikori szép mesterséghez illő szavakat is tanulhatunk, azért hogy ne menjen feledésbe sem a játék, sem a szó.”
(Csókos Varga Györgyi: Fonás, vetés, szövés)

 

KINEK AJÁNLJUK?

Kézműves foglalkozásaink minden korosztály számára izgalmas, kreatív és hasznos időtöltést jelentenek, így a szülők és a gyerekek együtt készíthetnek játékokat, ékszereket, lakásdíszeket, ajándékokat.
Remek kiegészítése az általunk ajánlott sportos programoknak!


 

MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKAT TALÁL NÁLUNK?

Csoportbontással több helyszínen megszervezzük az adott csoport foglalkoztatását.

- Gyöngyfűzés
- Faragás
- Agyagozás
- Fonás
- Álarckészítés
- Varrás

 


MIKOR?

Előzetes egyeztetés alapján. ( ld. kapcsolat -> )

 

 

Jelentkezés

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Trambulin
500 HUF/nap
A trambulin az egyik legkedveltebb sportszerünk. Ha gyermeke kipróbálja, nyugodt lehet, hogy aznap nem kell altatni. Játék közben rengeteget mozog, fejlődik a koordinációja, egyensúlya, erősödik izomzata. Tökéletes időtöltés.
Betyár játszótér
500 HUF/nap
A Betyártanya nem csak a lovasélmények tárháza! Számtalan egyéb sportolási lehetőséget is kínálunk. Mini akadálypálya, különféle gördülő eszközök, ping-pong, foci, röplabda, tollas, íjászat, trambulin és még sok egyéb szórakozási lehetőség várja Önt,
Íjászat oktatás
3 000 HUF/óra
Szívesen kipróbálná az íjászatot ősmagyar vagy reflex íjakon? Itt a lehetőség! Profi szakembereink segítenek.
Falmászás
3 000 HUF/óra
Hat méteres mászófalunkon, három útvonalon próbálhatják ki az érdeklődők a falmászás örömeit. Nagyon jól fejleszti a koordinációt és az erőnlétet. Kisgyermekek is biztonsággal kipróbálhatják.
Csoport lovagoltatás
1 LÓ
6 000 HUF/óra
Nagyon jó program társaságok, osztályok, ovis csoportok részére. Sokan vannak? Sebaj megoldjuk!
Osztálykirándulás Sárospatakon
1 NAP
5 500 HUF/fő
Vállaljuk osztálykirándulások teljes körű szervezését étkezéssel, szállással, programokkal. Kínálatunk: lovaglás, falmászás, íjászat, kardvívás bemutató, trambulin, mini akadálypálya, ping-pong, foci, vetélkedők, kézművesség és még sok egyéb...